Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

VvE Future Solution zomer aanbieding voor beheer van uw eigen VvE

Onze drie modules leveren alles wat u nodig heeft

Alle drie de modules werken via onze Portal waarmee alle eigenaren 24/7 verbonden zijn.
Onze Portal werkt op elk device. De leden zijn dus via hun telefoon of tablet zelfs onderweg of tijdens hun vakantie op de hoogte van wat er gebeurd. Dat scheelt heel wat mails en correspondentie! En natuurlijk hoeft elk lid niet meer zijn eigen archief bij te houden; alles is immers centraal te vinden.

 • Nu is het tijd voor een professionele online oplossing voor het technische, bestuurlijke en financiële beheer van uw VvE.
 • U kunt zelf eenvoudig met onze software alle handelingen doen voor de VvE, zonder hoge kosten van een externe beheerder.
 • Onze software sluit 100% aan op de eisen en de voorschriften van VvE beheer.

Extra zomerkorting van 10% op de toch al lage licentieprijs indien uw VvE voor 1 september 2015 overgaat op onze software.

VvE Future Solution wil het beheren van VvE’s, zowel zakelijk als particulier, voor iedereen bereikbaar en beheersbaar maken.

Door het ontwikkelen van diverse software modules, op basis van de meest recente technologische mogelijkheden, zorgt VvE Future Solution voor een vernieuwing van de branche.

Het is nu mogelijk om online één of meerdere VvE’s te beheren op een professionele en gebruikersvriendelijke manier. Bovendien is het online beheren van een VvE veel goedkoper dan de ‘oude’ wijze en het bespaart de VvE jaarlijks honderden euro’s.
Het hart van VvE Future Solution wordt gevormd door de specifieke software, die men al vanaf 1996 ontwikkelt. De basis voor alle diensten van VvE Future Solution is ontwikkeld door MagicHands, met een rijke historie en internationale faam, geeft ons de garantie van een ijzersterke ICT omgeving.

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Gerelateerde artikelen
  ProductinformatieNieuws

  Flexibele toegangsverificatie met je mobiel

  VvE Rechtspraak - Besluitvorming

  Wanneer mag een VvE digitaal stemmen?

  VvE BeheerProfessioneel Beheer

  VvE bestuur en beheerder niet op een lijn.

  VerduurzamingDak

  Een retentiedak, wat is het en welke systemen zijn er?

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.