EnergiebesparingLeningen & Subsidies

Subsidie voor Zeeuwse VvE’s voor verduurzaming

MIDDELBURG – Goed nieuws voor Zeeuwen die samen aan de slag willen om hun huizen mooier, comfortabeler en energiezuiniger te maken. De ‘Energieke Samenleving Zeeland’ (de gezamenlijke Zeeuwse gemeenten) stimuleert u om samen te werken en stelt een subsidie van maximaal 3.000 euro beschikbaar voor de organisatiekosten van uw burgerinitiatief.

Bent u lid van een dorpsraad, wijkvereniging, energiecoöperatie, Vereniging van eigenaren, stichting, vereniging of wilt u met een groepje buurtbewoners aan de slag met energiebesparing en duurzame opwekking voor uw woningen, dan helpen de Zeeuwse gemeenten u graag op weg. U kunt subsidie aanvragen. Mail uw ingevulde aanvraagformulier naar [email protected], die namens alle 13 gemeenten uw aanvraag in behandeling neemt.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..