Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Eerste certificaat voor VvE Beheerders uitgereikt.

Donderdagmiddag 2 juli j.l. is aan de heer P.J. Kant van Korteweg & Co B.V. te Breda. Het eerste certificaat voor VvE beheerkantoren namens de Stichting VVErtimago uitgereikt door de heer P. van Herwijnen. De heer Kant wordt succes gewenst met het behalen van dit kwaliteitscertificaat.

Over VVErtimago

Het VvE OK Label is een initiatief van Stichting VVErtimago. De Stichting VVErtimago wil met het VvE OK label een blijvende bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefbaarheid van de woonomgeving. Dit door middel van het ontwikkelen en het kunnen toekennen van een landelijk keurmerk aan Verenigingen van Eigenaars, op grond van een praktisch toepasbare, marktconforme en transparante kwaliteitsmeting. De Stichting heeft geen winstoogmerk en streeft ernaar om aan zoveel mogelijk VvE’s en Beheerders het label te kunnen uitreiken. De stichting heeft een dagelijks bestuur en laat zich bijstaan door een (nog te vormen) Raad van Advies. 

Meer over stichting VVErtimago

Over Korteweg

Korteweg en Co is een makelaars kantoor dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De laatste jaren heeft Korteweg & Co zich gespecialiseerd in het beheer van VvE’s. Wij bieden verenigingen het volledige pakket van administratieve, financiële en technische ondersteuning.

Door goede contacten met de verschillende onderhoudsbedrijven kunnen er vaak zéér scherpe prijzen worden gerealiseerd voor de verschillende grote, maar ook kleine onderhoudswerkzaamheden. Vervolgens maken we een meerjarenplanning en laten we de afgesproken werkzaamheden uitvoeren, nadat de eigenaren daartoe gezamenlijk hebben besloten.

Mogelijke onderhoudsklachten kunnen tijdens kantooruren gemeld worden via telefoon of e-mail. Spoedeisende klachten kunnen zeven dagen in de week en 24 uur per dag bij Korteweg & Co worden gemeld.

Korteweg & Co zorgt er voor dat u na behoren wordt begeleid en heeft kwaliteitszorg dan ook hoog in het vaandel staan. Voor een op maat gemaakte offerte verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Meer over Korteweg VvE Vastgoed Beheer

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Gerelateerde artikelen
  Nieuws

  VvE Dakveilig Certificaat

  BeheerDienstverlenerProfessioneel Beheer

  Met deze 7 vragen kiest u de juiste VvE beheerder.

  VvE Centraal

  Nieuwe stichting persoonscertificering VvE-Beheer borgt kwaliteit VvE-Beheerder

  Nieuws

  Yver voor derde keer op rij SKW-gecertificeerd

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.