Workshop zonnepanelen voor VvE’s in de Utrechtse Heuvelrug

In samenwerking met VvE Park Sparrendaal organiseert Heuvelrug Energie een workshop `VvE en zonnestroom’ speciaal voor VvE’s in de Utrechtse Heuvelrug.

U kunt op deze avond samen zoeken naar wat voor uw VvE de mogelijkheden zijn. Tijdens de workshop verkent u alle stappen van idee voor panelen tot realisatie. Hoe betrekt u vve-leden bij uw plan? Hoe beoordeelt u de geschiktheid van het dak? Wat kost het en wat levert het op en wat zijn de gevolgen voor de servicekosten? Deze vragen komen o.a. aan bod tijdens de workshop.

Leden van VVE’s binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug met belangstelling voor het opwekken van zonne-stroom op het dak van hun woningen of appartementen zijn van harte welkom!

Deelname is gratis.

Aanmelden kan bij Heuvelrug Energie via [email protected]

Locatie: Cantina van het Cultuurhuis in Doorn Startdatum van het evenement 09-06-2015 Starttijd: 19:30

Bron: Gemeente Utrechtse Heuvelrug