Netwerkbijeenkomst voor VvE’s in Schiedam

Het VvE Platform Schiedam nodigt eigenaren van een appartement en/of bestuursleden van een Vereniging van Eigenaren (VvE’s) uit voor een netwerkbijeenkomst op donderdag 4 juni. In Ontmoetingscentrum De 5 Molens, aan de Nieuwe Damlaan 818, zijn alle belangstellenden welkom vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Vrijwilligerscafé en de gemeente Schiedam.

Met het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor VvE’s wil het VvE Platform Schiedam Verenigingen van Eigenaren ondersteunen en hulp bieden bij het uitoefenen van hun functie als bestuurslid. Het is belangrijk als eigenaar om deel uit te maken van een goed functionerende VvE. Een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) kan voor haar leden, eigenaren van woningen, behoorlijk wat geld besparen! Door het uitwisselen van ervaringen kunnen de VvE-bestuursleden elkaar helpen en oplossingen bieden bij problemen.

Behalve de mogelijkheid om te netwerken tijdens een kop koffie, thee of een glaasje fris, biedt het programma voor 4 juni ook presentaties. Er zijn drie gastsprekers:

• Django Boer van het Liftinstituut gaat nader in op nut/verplichting van liftkeuringen en op de mogelijkheid een opleiding te volgen bij opsluiting in een lift
  • Remon van Dorp, professioneel VvE-beheerder, zet de voor- en nadelen op een rij van het uitbesteden van financieel/technisch beheer
  • Rob van Huis, adviseur Servicepunt Woningverbetering, gaat in op de mogelijkheden die het Servicepunt biedt aan eigenaren en VvE’s

Natuurlijk is er gelegenheid vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen over een Vereniging van Eigenaren. Deelname aan het Vrijwilligerscafé is gratis, inclusief een kopje koffie of thee en een drankje na afloop. Graag horen we of we op uw komst mogen rekenen. Aanmelden kan via [email protected] voor 1 juni a.s.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..