Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Convect Beheer wint veelbelovende partner Award!

Beekbergen, 24 april 2015 Convect Beheer heeft de Award van veelbelovende partner, de ‘Rookie App 2014’ van Exact te Delft gewonnen. Op het jaarlijks terugkerende ‘Exact Connect’ evenement voor App partners, werden twee prijzen uitgereikt. Visionplanner Cloud is de winnaar van de Award ‘Best App 2014’, aanbieder van software om managementinformatie samen te stellen. 

Martijn Feekes, jurylid en Director Ecosystem & App Center bij Exact: “Ook opkomende ondernemers die er voor durven te gaan verdienen volgens de jury een podium. Hier is de Award voor Rookie App in het leven geroepen en deze gaat dit jaar verdiend naar Convect Beheer”. De jury van Exact benoemt daarbij het verhaal van oprichter Lennart van Ommen als inspirerend en waardeert het lef om als jonge ondernemer te innoveren in een nichemarkt die al een aantal jaar stilstaat.

Lennart van Ommen, initiator van Convect Beheer, was blij verrast met de prijs: “We investeren enorm en onze applicatie slaat aan. We zijn uniek in de markt door alle vakspecifieke oplossingen te combineren met de technieken van vandaag. De keuze om gebruik te maken van vooruitstrevende boekhoudpartners maakt een indrukwekkend totaalproduct. De prijs voor Rookie App 2014 is een mooie waardering én extra stimulans om de doelen te bereiken”.

Convect Beheer ontwikkelt sinds 2012 innovatieve en daadkrachtige software specifiek voor VvE beheerders. Door de vastgoedbeheerders centraal te stellen sluit de software naadloos aan op de behoeften. Door efficiënter te werken komt er tijd voor bijvoorbeeld een betere service vrij, en daar wordt uiteindelijk iedereen beter van.

Banner Convect beheer

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Gerelateerde artikelen
  ProductinformatieNieuws

  Flexibele toegangsverificatie met je mobiel

  VvE Rechtspraak - Besluitvorming

  Wanneer mag een VvE digitaal stemmen?

  VvE BeheerProfessioneel Beheer

  VvE bestuur en beheerder niet op een lijn.

  VerduurzamingDak

  Een retentiedak, wat is het en welke systemen zijn er?

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  VvE Centraal stopt!Op 15 maart
  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.