Energienota ontleden levert inzicht in besparingsmogelijkheden tijdens VvE Beurs

Op de VvE beurs in den Haag, mocht Besparingsadviesburo op uitnodiging van de gemeente Den Haag een workshop energie aanbieden aan de bezoekers. In totaal zijn er ongeveer 30 bezoekers aanwezig geweest bij de workshop en zij hebben uitleg gekregen waar er op gelet moet worden bij de vergelijking van de energienota’s. Uiteraard is er aangegeven dat er door ons een offerte wordt gemaakt en dat Besparingsadviesburo door de betere onderhandelingspositie bij de leveranciers en door ons wekelijks collectief aanbod een een passend voorstel gemaakt kan worden

Ik heb persoonlijk de workshop gegeven en was enigszins verbaasd naar de uitkomst toen ik de aanwezigen vroeg de energienota te ontleden. Het is blijkbaar onvoldoende bekend dat het gastarief bestaat uit 2 delen namelijk, het leveringstarief en de regiotoeslag. Er zijn energieleveranciers die een tarief aanbieden waarbij de regiotoeslag apart vermeld wordt, waardoor de klant er van uit gaat een zeer goedkoop tarief te hebben. Ook is onvoldoende bekend dat de vastrechtkosten verschillend zijn qua tarief, dit verschil is merkbaar vooral bij de lagere afnames.

U kunt Besparingsadviesburo altijd uw nota of nota’s (laatste eindafrekening) toesturen en wij verzorgen voor u een kosteloze offerte.

Wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u de website www.besparingsadviesburo.nl bezoeken, wilt u zelf uw besparing berekenen en aanvragen (voor kleinverbruik) dan kunt u dit doen via onze site www.collectieven.com U kunt uw nota per email sturen aan [email protected] of per post aan Besparingsadviesburo, Paardebloem 21, 2671 WR Naaldwijk t.a.v. afd. VvE.

Besparingstip:

Laat uw verlichting nakijken: Schakel nu over op LED verlichting in plaats van de oude TL- verlichting. Gemiddelde besparing van 20 – 50% op uw energiekosten! De voordelen van LED verlichting zijn enorm. LED verlichting verbruikt minder energie, geeft minder warmte af en ze zijn ook nog eens duurzaam! U kunt besparen door nu uw gloeilampen en halogeenverlichting te vervangen door Ledglampen. (NIEUW, nu ook Ledgloeilampen) ) . Handige tip: Bespaar met bewegingsmelders: Met bewegingsmelders voorkomt u het onnodig aanstaan van de verlichting. U bespaart op een slimme manier energie, omdat de verlichting automatisch uitgaat wanneer er niemand van de ruimte gebruikt maakt. Ons aanbod: Protiteer nu van het aanbod van ons vrijblijvend advies en maak ook nu nog (zakelijk) gebruik van de Energie Investeringsaftrek (EIA) Wij helpen u graag om te besparen op de verlichtingskosten. Wat moet u doen om van ons aanbod gebruik te maken: U neemt contact met ons op voor een afspraak bij u, geheel vrijblijvend. Wij zorgen voor een verlichtingsscan, een passende offerte, wij verzorgen tevens het uitvoerende gedeelte en de nazorg.

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!