Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Informatieavonden Zonnepanelen voor VvE’s steeds populairder

Herman de zonnestroomverdeler informatie avond

De informatieavonden ‘Zonnepanelen voor VvE’s’ van LENS Energie worden steeds drukker bezocht. Bovendien vinden ze ook steeds vaker plaats buiten LENS’ vestigingsplaats Amsterdam. Na Eindhoven en Den Haag was het op woensdag 4 maart de beurt aan Utrecht.

De avond was een groot succes! Maar liefst 45 VvE’s namen de moeite om zich voor te laten lichten over de mogelijkheden voor hun VvE!

Tijdens de avond was er een presentatie over de mogelijkheden met zonnepanelen voor VvE’s. Daarna kregen de bezoekers 1-op-1-advies over hun specifieke casus, die LENS voorafgaand al had uitgewerkt. Service op maat dus..

De volgende informatieavond vindt plaats op dinsdag 14 april aanstaande. Plaats van handeling is dan het kantoor van LENS aan de Arie Biemondstraat in Amsterdam. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

LENS Energie is uitvinder en enige aanbieder van Herman de Zonnestroomverdeler.

Martin Werkman van LENS Energie legt de Utrechtse VvE’s uit wat er allemaal komt kijken bij een VvE-project met zonnepanelen.

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Gerelateerde artikelen
  Bijeenkomsten

  Uitgebreide cursus zonnestroom

  Duurzame EnergieEnergiebesparingVvE Centraal

  Studiegroep zonnestroom voor VvE's Den Haag

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.