Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Geen categorie

Grenzeloos Wonen’ innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

‘Grenzeloos Wonen’: nieuw realityprogramma op RTL4 over innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

Vanaf zaterdag 21 februari om 15.30 uur verschijnt op RTL4 een nieuw realityprogramma: ‘Grenzeloos Wonen’. De kijker volgt twaalf weken lang mensen die vragen of problemen hebben binnen de drie vaste pijlers van het programma: het bouwproces, het financiële proces en de beleving. Elke aflevering reiken specialisten oplossingen aan voor actuele vraagstukken waar iedereen mee te maken kan krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan verzekeraars die niet mee willen werken vanwege je huidige medische situatie of je verleden. Of hoe zorg je ervoor dat je dementerende partner veilig en prettig thuis kan blijven wonen? En wat doe je als er een kindje op komst is; verbouwen of toch verhuizen?

Grenzeloos Wonen: nieuw, alomvattend merk
Grenzeloos Wonen is meer dan alleen een realityprogramma; het is vooral een nieuw, alomvattend merk waarbij alles draait om de grenzeloze mogelijkheden op het gebied van innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid. Het doel is om met deze informatie zoveel mogelijk mensen te inspireren en het negatieve sentiment weg te nemen wat door de crisis in Nederland bestaat. De producent hoopt vooral dat de kijkers van ‘Grenzeloos Wonen’ samen met bedrijven actief vraagstukken op gaan lossen, zodat de markt meer in beweging komt en dromen uitkomen.

Ketensamenwerkingen
Bedrijven die deze doelstelling onderschrijven kunnen zich op verschillende manieren verbinden aan het merk Grenzeloos Wonen. Bijvoorbeeld door als specialist op te treden in het realityprogramma of door middel van advertising. Meer informatie over de zakelijke kansen voor media exposure vindt u op http://www.grenzelooswonen.nl/programma-informatie.
Grenzeloos Wonen verbindt de deelnemende specialisten uit de verschillende branches met elkaar én met hun doelgroepen. Hierdoor ontstaan nieuwe ketensamenwerkingen en steeds betere oplossingen voor de vraagstukken die nu in Nederland aan de orde zijn.

Meer informatie
www.grenzelooswonen.nl

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.