Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

EnergiebesparingOverheid

Woning isoleren? Vraag tot 1 juli subsidie aan!

U kunt gebruik maken van drie instrumenten van de gemeente Amsterdam: de Subsidie Woningisolatie, de energielening en gratis VvE advies. Woningisolatie leidt tot meer wooncomfort, u bespaart direct op uw energierekening en u draagt bij aan een beter milieu.

Maak nu gebruik van de subsidie

U kunt uw aanvraag voor Subsidie Woningisolatie indienen tot 1 juli 2015. Ook als u lid bent van een VvE kunt u subsidie individueel of collectief (samen met de VvE) aanvragen. Via de Subsidie Woningisolatie krijgt u als eigenaar bewoner maximaal 15% subsidie op de aanschafkosten voor isolerende maatregelen en een aantal installaties, tot een maximum van €5.000,- per eigenaar bewoner.

Gratis VvE advies

Veel particuliere woningeigenaren in Amsterdam zijn onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Om beslissingen binnen uw VvE makkelijker te nemen, kunt u de gemeente inschakelen voor gratis energiebesparingsadvies. Hierdoor krijgt uw VvE zicht op de mogelijke energiebesparende maatregelen en een indicatie van de investeringskosten en de terugverdientijden.

Laag rentepercentage energielening

Bent u eigenaar van een woning, een kleine verhuurder of maakt u onderdeel uit van een VvE? Dan kunt u ook gebruik maken van de energielening. Met deze lening kunt u investeren in energiebesparende maatregelen en duurzame energie, zoals dubbelglas en isolatie van vloer en dak. Voor 2015 is het rentepercentage op 1,05% vastgesteld.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de subsidie, energielening en VvE advies? Of wilt u direct subsidie aanvragen? Download de flyer hier of ga naar amsterdam.nl/woningisolatie.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.