Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

VvE Beheer

Besparingsadviesburo doet meer

Na onze vorige bijdrage over het aanbod voor energiemonitoring (u kunt uiteraard nog steeds uw facturen aan ons toezenden voor een vrijblijvende en kostenloze besparingsanalyse) willen wij u graag laten kennismaken met een van onze samenwerkende partnerbedrijven die zijn gespecialiseerd in Dakveiligheid ( ook nodig bij aanschaf  zonnepanelen/zonnecollectoren) 

Dakveiligheid, heel gewoon en toch bijzonder!

Voor velen van ons lijkt veiligheid op het dak vanzelfsprekend. Echter, de realiteit is soms anders. Onderzoek wijst uit, dat veel bedrijfsongevallen veroorzaakt worden door onveilig werken op hoogte of werken in een onveilige werkomgeving.

Gebouweigenaren worden zich daarom steeds meer bewust van de gevaren bij het werken op hoogte. Daarnaast is iedere werkgever wettelijk verplicht een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) te maken van alle risico’s die horen bij het verrichten van werkzaamheden binnen en op zijn bedrijf.

Bij het werken op hoogte (vanaf 2,5 meter) moeten adequate maatregelen getroffen worden om een val of persoonlijk letsel te voorkomen. Dit kan in de vorm van het creëren van een tijdelijke voorziening, of voor permanente maatregelen bij het frequent betreden van daken. Hetzelfde geldt voor het gebruik van losse ladders en steigers. Immers, al deze aspecten horen bij het veilig werken op hoogte!

Onze partner  kan u een onafhankelijke inspectie aanbieden. De deskundige en gecertificeerde inspecteurs maken bij het uitvoeren van een RI&E inzichtelijk waar de risico’s liggen en hoe u deze zo goed mogelijk kan verminderen door prijstechnische en praktische oplossingen. Zo zijn zij  niet verbonden aan een leverancier of fabrikant. Hierdoor werken zij op een geheel onafhankelijk wijze met diverse partijen samen, zoals dakdekkers, aannemers, installateurs, vastgoedbeheerders en VvE beheerders.

Duurzaamheid

Maar de dienstverlening reikt verder. In het kader van verduurzaming en energieneutraliteit inventariseren zij tevens de mogelijkheden voor plaatsing van zonnepanelen en/of collectoren.

Als DUURZAAMHEID het thema is binnen uw bedrijf of organisatie, dan is het gemakkelijk als u hiervoor bij één organisatie terecht kunt! Tevens maken wij als Besparingsadviesburo vooraf de besparingsanalyse.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak en gelelateerde besparingsmogelijkheden  kunt u vrijblijvend contact opnemen

logo Besparingsadviesburo

Besparingsadviesburo
0174 788102
[email protected]
www.besparingsadviesburo.nl    (onze nieuwe website is online!)

Gerelateerde artikelen
Verduurzaming

Dakveiligheid vs hoeveel zonnepanelen plaatsen we?

OnderhoudOverheidVerzekeringen

Jaarlijkse keuring valbeveiliging. Dit moet u weten

Beheer

Aangelijnd en je valt. Niks aan de hand?

Nieuws

VvE Dakveilig Certificaat

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VvE Centraal stopt!Op 15 maart
Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.