Geen categorie

Informatieavond “Geld vinden voor onderhoud en verduurzaming” voor VvE’s

Op 1 december organiseert de gemeente de informatieavond ‘Geld vinden voor onderhoud en verduurzaming’ voor leden van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) of VvE-beheerders.

Is het voor uw woning of complex hard nodig om onderhoud te doen? Of zou u graag energiebesparende of andere moderne maatregelen nemen? En is het niet makkelijk om daar binnen uw VvE geld voor vrij te maken?

Misschien zijn er oplossingen waar u nog niet aan heeft gedacht, zoals:

• gericht sparen voor onderhoud en nieuwe plannen
  • geld lenen op naam van de VvE
  • kritisch offertes aanvragen
  • geld besparen door samen met de buren het werk te doen

Tijdens een informatiebijeenkomst vertellen deskundigen u over deze en andere oplossingen en geven zij antwoord op uw vragen.

De informatieavond is op maandag 1 december van 19.00 tot 22.00 uur. De gemeente organiseert deze gratis avond om u over zeer uiteenlopende financiële oplossingen te informeren. Per VvE of VvE-beheerder kunnen 2 personen deelnemen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij uw naam en naam en adres van uw VvE. Wij sturen u dan tijdig de details over het programma en de locatie.