Geen categorie

VvE Manager doet mee aan The Next Entrepereneur 2014

VVE Manager doet mee aan de verkiezing The Next Entrepeneur 2014, georganiseerd door de Rabobank en MKB Nederland.

VVE Manager heeft een innovatief concept ontwikkeld waarmee Verenigingen van Eigenaren hun eigen VvE online efficiënt en professioneel zelf kunnen besturen. Bovendien helpt VVE Manager de VvE met het realiseren van forse kostenbesparingen.

Met de ondersteuning van VVE Manager kan iedereen de financiën beheren en grip krijgen op het onderhoud en hebben alle leden inzicht in hoe de VvE er voor staat (zie voor meer informatie vvemanager.nl).

Wil je VVE Manager helpen bij de verkiezing? Breng hier je stem uit!

Alvast bedankt voor uw stem!

Vincent Peters