Persbericht Gratis VvE software

Samenwerking Appartement & Eigenaar en VvEtotaal resulteert in Gratis vve beheer softwarepakket voor zelfstandige VvE’s.

Het zelf beheren van je VvE hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door de samenwerking tussen Appartement & Eigenaar en VvEtotaal, is er nu de mogelijkheid voor VvE’s die geen beheerder hebben om de basis module voor altijd gratis te gebruiken. Er zijn diverse modules mogelijk, afhankelijk van de wensen van de VvE. De basis module is altijd gratis en de andere module’s kunt u als VvE wanneer u wilt een maand gratis proberen zonder verplichtingen.

VvEtotaal is een softwarepakket waarmee VvE’s eenvoudig hun financieel, technisch en algemeen beheer uit kunnen voeren. Professionele VvE-beheerders of enthousiaste appartementseigenaren, iedereen kan er mee werken. Voordeel is dat de software ‘webbased’ is waardoor u geen software op uw pc hoeft te installeren en altijd toegang hebt. Deelnemers aan het Appartement & Eigenaar collectief hebben de keuze uit vier verschillende modules waarbij de Basis module voor alle Appartement en Eigenaar aangesloten zelfstandige VvE’s gratis is en Blijft..

Modules

Het pakket is onderverdeeld in vier verschillende modules; Basis, Financieel, Technisch en MJOP/MJOB. Met de basismodule kan men onder meer dossiers aanmaken, agenderen, corresponderen met (andere) eigenaren en diverse lijsten (bijvoorbeeld ledenlijsten of presentielijsten aanmaken) aanmaken. De Financiële module voorziet in het bijhouden van alle vormen van financiele administratie. Bijvoorbeeld servicekosten, boekingen, facturen en jaaroverzichten. Met de Technische module maakt u bijvoorbeeld onderhoudsmeldingen voor technische beheerders of een werkbon voor een aannemer. De module MJOP/MJOB is alleen mogelijk in combinatie met de Financiële module. In deze module maakt u een MeerJarenOnderhoudsPlan en kunt u een MeerJarenOnderhoudsBegroting genereren.

Ondanks dat alleen de Basis module gratis is zijn de prijzen van de overige modules zo laag dat iedere VvE van klein naar groot hier mee uit de voeten kan. Dit komt doordat de tarieven afhankelijk zijn van de grote van de VvE en vooral omdat Appartement en Eigenaar en VvEtotaal vinden dat iedere VvE moet kunnen beschikken over een goed stuk software om zodoende de VvE goed te kunnen besturen.

Appartement & Eigenaar

Appartement & Eigenaar informeert VvE’s over het laatste nieuws over onder meer onderhoud, VvE-beheer, financieel beheer en appartementsrecht. Leden profiteren van diverse voordelen, zoals collectieve kortingen op energie en verzekeringen, én gratis gebruik van de basis module van het VvEtotaal softwarepakket. Kijk voor meer informatie op www.appartementeneigenaar.nl/vve/software/gratis-vve-software  en www.appartementeneigenaar.nl/collectief/aanmelden