EnergiebesparingVvE Beheer

Energie besparen en opwekken.

Wilt u energie besparen en opwekken? Onlangs hebben wij weer duizenden euro’s kunnen besparen op de energienota’s voor een collectief van 48 VvE’s! Door ons de energienota’s te laten scannen bespaart u veel geld, wij doen dat graag voor uw VvE, zonder kosten voor de VvE (wij worden betaald door de energieleverancier.) Omdat wij zaken doen met inmiddels 10 energieleveranciers kunnen wij voor u onderhandelen en een besparend aanbod doen. Ook werken wij samen met 4 collega-bedrijven en verzamelen op die manier zoveel mogelijk KwH en m3 gas en bieden dat dagelijks aan de energieleveranciers aan. U profiteert van de beste prijs!

Energie opwekken loont!

Door nu te bekijken of u samen een project op het gebied van lokaal duurzaam opgewekte energie op kan zetten met onze hulp loont het voor u!
De nieuwe regel dat een ondernemer (bij opwekking van energie ben je ondernemer) voor maximaal 20 procent in het initiatief mag deelnemen is een aandachtspunt. Aan te raden is het (volgens deskundigen) om voor 18 december van dit jaar subsidie aan te vragen voor projecten op het gebied van zonne-energie.

Volgens het rapport bij het Belastingplan voor 2015: “Dit zal naar verwachting leiden tot meer draagvlak voor lokaal duurzaam opgewekte energie en tot een groter energiebewustzijn van betrokkenen. Het is daarbij niet de bedoeling van het kabinet dat één onderneming het overgrote aandeel krijgt in het samenwerkingsinitiatief. In dit geval is gekozen voor een participatiegrens van 20 procent per ondernemer.”

Een project kan bestaan uit:
– Inzet van biomassa
– inzet van een windmolenpark
– zonnepanelen of zonnecollectoren op woonhuizen
– benutten van restwarmte

De diversiteit van het opwekken van duurzame energie kan zich dus richten op een bredere aanpak van energiebesparing. Dit jaar is er nog flink wat geld beschikbaar. Voor zonne-energieprojecten is er voor bedrijven en instellingen nog tot 18 december 2014 nog kans dat u in aanmerking komt voor de subsidie.

Heeft u belangstelling om energie te besparen en/of op te wekken, neemt u dan contact met ons op via [email protected]

logo Besparingsadviesburo

Gerelateerde artikelen
EnergieVvE Rechtspraak - Geldzaken

Energieleverancier dient zelf zorg te dragen voor juiste eindafrekening

VerhurenVvE Rechtspraak - Geldzaken

VvE Rechtspraak: Geschil over hoogte servicekosten

Nieuws

Energieschulden onnodig veroorzaakt door huidige vorm van betalen

Stairlight

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.