Duurzame Energie

Informatiebijeenkomst VvE’s Gemeente Eindhoven

Informatiebijeenkomst VvE's Gemeente Eindhoven

Informatiebijeenkomst VvE's Gemeente EindhovenDe prijs van het energiegebruik stijgt en de prijs van zonnepanelen daalt. Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) van appartementencomplexen hebben ruimte op het dak om panelen te plaatsen. Voor een VvE is het daarom nu interessant om naar de mogelijkheden te gaan kijken van energie en kostenbesparing via zonnepanelen. Wat komt daar allemaal bij kijken?

De gemeente Eindhoven houdt op woensdag 2 juli een informatiebijeenkomst voor het bestuur en leden van VvE’s met verschillende sprekers. De avond begint om 20.00 uur in de zaal van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat 30. Inloop vanaf 19.30, eindtijd rond 22.00 uur.

Behalve de gemeente Eindhoven zijn aanwezig: een bestuurslid van een VvE met ervaring in het plaatsen van zonnepanelen voor collectief gebruik, Morgen Groene Energie en een deskundige op juridisch en technisch gebied voor het plaatsen van zonnepanelen.

Op zonatlas.nl/eindhoven kunt u in een oogopslag zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen voor het opwekken van zonne-energie.

Aanmelden graag via [email protected].