Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

VvE Beheer

Zaalvoetbal voor VvE-Beheerders 2014

Op vrijdag 18 april 2014 heeft BoitenLuhrs  incasso|gerechtsdeurwaarders in samenwerking met RW Repair, Vrolijk Special Cleaning en Business Haaglanden voor het eerst een zaalvoetbal voor VvE-Beheerders georganiseerd.

Aan het toernooi hebben ruim 40 personen van 7 verschillende VvE beheer kantoren deelgenomen. Doordat het volledige zaalvoetbaltoernooi is gesponsord zijn de kosten voor de deelname gedoneerd aan het Ronald McDonald huis in Den Haag.

Namens BoitenLuhrs, heeft Rick Ros voorafgaand aan het dinerbuffet, een cheque van € 1.000,00 kunnen overhandigen aan Diana Boer, vrijwilligster bij het Ronald McDonald huis in Den Haag.

Na het buffet begonnen de wedstrijden, welke allen even spannend waren. Al met al een gezellige avond zonder grote blessures, waarbij het team van MVGM VvE Management tot winnaar van het toernooi kon worden uitgeroepen.

Graag bedanken wij Totaal VvE Beheer, MVGM VvE Management, Van Assen & Stoorvogel VvE Management, Vestia Vastgoeddiensten, Totaal VvE Beheer, VvE Beheer Haaglanden, Skyline VvE Beheer en VvE Beheer voor hun deelname.

Gezien het grote enthousiasme gaan wij er voor om in 2015 opnieuw een zaalvoetbaltoernooi te organiseren, waarvan ook dan de opbrengst naar een goed doel zal gaan. Uiteraard met dan nog meer deelnemers!

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.