VvE Beheer

Zaalvoetbal voor VvE-Beheerders 2014

Op vrijdag 18 april 2014 heeft BoitenLuhrs  incasso|gerechtsdeurwaarders in samenwerking met RW Repair, Vrolijk Special Cleaning en Business Haaglanden voor het eerst een zaalvoetbal voor VvE-Beheerders georganiseerd.

Aan het toernooi hebben ruim 40 personen van 7 verschillende VvE beheer kantoren deelgenomen. Doordat het volledige zaalvoetbaltoernooi is gesponsord zijn de kosten voor de deelname gedoneerd aan het Ronald McDonald huis in Den Haag.

Namens BoitenLuhrs, heeft Rick Ros voorafgaand aan het dinerbuffet, een cheque van € 1.000,00 kunnen overhandigen aan Diana Boer, vrijwilligster bij het Ronald McDonald huis in Den Haag.

Na het buffet begonnen de wedstrijden, welke allen even spannend waren. Al met al een gezellige avond zonder grote blessures, waarbij het team van MVGM VvE Management tot winnaar van het toernooi kon worden uitgeroepen.

Graag bedanken wij Totaal VvE Beheer, MVGM VvE Management, Van Assen & Stoorvogel VvE Management, Vestia Vastgoeddiensten, Totaal VvE Beheer, VvE Beheer Haaglanden, Skyline VvE Beheer en VvE Beheer voor hun deelname.

Gezien het grote enthousiasme gaan wij er voor om in 2015 opnieuw een zaalvoetbaltoernooi te organiseren, waarvan ook dan de opbrengst naar een goed doel zal gaan. Uiteraard met dan nog meer deelnemers!