Energiebesparing

24 februari: Info-avond Zonne-Energie voor VvE’s

Onze informatie avonden zijn een groot succes! Heb jij je voor jouw VvE al verdiept in zonnepanelen? En ben je op zoek naar dé oplossing voor VvE’s voor een rendabel zonnesysteem?

Op maandag 24 februari organiseren wij een informatie-avond over zonnestroom op gedeelde daken en Herman de zonnestroomverdeler – speciaal voor VvE-leden die interesse hebben in zonnepanelen.

In een korte presentatie leggen we het hoe en waarom van zonnepanelen en Herman de Zonnestroomverdeler uit. In het bijzonder gaan we in op de technische, juridische en duurzame aspecten van zonnestroom via gedeelde daken. Hierna is er ruimte om de mogelijkheden van je eigen VvE te bespreken, zodat je precies weet hoe winstgevend zonnepanelen voor jouw VvE zijn.

19.15 – 19.30 Inloop
19.30 – 20.30 Presentatie: Zonnestroom voor VvE’s
20.30 – 20.45 Koffie & thee
20.45 – 21.30 Bespreking van jouw casus

Voor wie? VvE-leden die zich al georiënteerd hebben op zonnepanelen
Wanneer? Maandag 24 februari 2014 van 19.30 tot 21.30
Waar? Ons kantoor, Arie Biemondstraat 103, Amsterdam

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan per mail via [email protected] Heel graag onder vermelding van de naam en het adres van je VvE en je telefoonnummer. Telefonisch aanmelden kan ook op 020 – 618 37 94.

En neem je buren vooral mee. Want samen profiteer je meer!

Ben je een installateur, leverancier of andere mogelijke partner? Dan vragen we je om een aparte afspraak met ons te maken.