Bijeenkomsten

BVVB Regionale Thema Bijeenkomst voor VvE Beheerders 30 januari 2014

BVVB - Branchevereniging VvE BeheerdersDe BVVB organiseert wederom een regio bijeenkomst voor VvE Beheerders. Graag nodigen wij Beheerders van Verenigingen van Eigenaren uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

De gegevens van de bijeenkomst zijn:

Datum: donderdag 30 januari 2014
Tijd: van 10.30 tot 12.30

Locatie: Perzikweg 7a, 2321 DG in Leiden
Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie.

De toegang is gratis (inclusief koffie en thee)

Het onderwerp van deze bijeenkomst luidt:

De gewijzigde warmtewet en wat er voor de VvE beheerder veranderd.

Er wordt een presentatie gegeven over dit onderwerp door een medewerker van Ista en we hopen weer op een levendige discussie en input/ervaringen van de collega beheerders.

Na de presentatie en het napraten over dit onderwerp is er nog ruimte om te praten over alles wat ter tafel komt.

Gezien de groei van het aantal deelnemers bij de bijeenkomsten wordt het aanmelden zeer op prijs gesteld in verband met beschikbare plaatsen. Dit kan via [email protected] . Daarnaast is alle informatie terug te vinden op de website van de BVVB www.bvvb.nl.

Wij ontmoeten elkaar graag op donderdag 30 januari a.s.

Met vriendelijke groet,

Elektra Peponis
Namens De Branchevereniging VvE Beheerders

Ps. Wij willen benadrukken dat de bijeenkomsten alleen bestemd zijn voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren.