Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Geen categorie

Al je BTW op zonnepanelen terug!

OpdeZon lanceert in samenwerking met SOS Business Support een dienst voor het terugvorderen van de BTW op zonnepanelen. Met deze dienst wordt het voor particulieren en VVE’s eenvoudig om de betaalde BTW over de aanschaf van zonnepanelen van de Belastingdienst terug te krijgen.

Sinds afgelopen donderdag is het duidelijk dat iedereen die vanaf 20 juni 2013 zonnepanelen heeft gekocht of gaat kopen, recht heeft op teruggave van de BTW. Dit publiceerde de belastingdienst donderdag 7 november 2013 op haar website. De uitspraak betekent dat veel particulieren een cadeautje krijgen dat kan variëren van 500 euro voor kleinere installaties (5 zonnepanelen) tot 1.600 euro bij een installatie van 24 zonnepanelen.

Paul Dalebout, directeur van OpdeZon: ‘Met de OpdeZon BTW Service willen we de bezitters van zonnepanelen het papierwerk van de aanvraag uit handen nemen. Ook willen we de zekerheid bieden dat de aanvraag goed geschied. Vandaar dat we een succesgarantie geven: je betaalt alleen als je ook daadwerkelijk de BTW terugkrijgt. Ik raad iedereen aan om onze dienst te gebruiken zodat je er zeker kan zijn van een zorgeloze teruggave van de BTW. Ook als je je zonnepanelen niet door OpdeZon hebt laten installeren.’

De OpdeZon BTW Service is een samenwerking tussen OpdeZon en SOS Business Support. OpdeZon is specialist op het gebied van zonne-energie, SOS Business Support is geregistreerd belastingconsulent en verzorgt de financiële administratie van particulieren en MKB bedrijven.

Voor meer informatie zie de pagina van de OpdeZon BTW Service of neem gerust contact met ons op!

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.