Nieuwe uitstraling Branchevereniging VvE Beheerders

BVVB - Branchevereniging VvE BeheerdersDe branchevereniging voor VvE beheerders kent een nieuwe uitstraling voor een betere herkenbaarheid. Met een verhelderende naam, een herkenbaar logo en een informerende website is de BVVB klaar om elke VvE beheerder te ondersteunen.

De oorspronkelijke naam Branchevereniging Beheerders VvE, afgekort BBVvE, was moeizaam te onthouden. Tezamen met de wens voor een vernieuwende website om ook collectiviteitskorting aan te bieden is er gekozen om in één keer een nieuwe uitstraling te lanceren.

Paul Hoogeveen, voorzitter van de BVVB: “De branchevereniging spant zich elke dag voor VvE beheerders in en dat slaat aan. Echter bleef onze naam een terugkomend onderwerp aangezien ‘beheerders VvE’ tegen de reguliere benaming ‘VvE beheerders’ in gaat. Vandaar hebben we de knoop doorgehakt en hebben we, ondanks ons jonge bestaan, gekozen voor een nieuwe heldere naam, met uiteraard een bijpassend eigentijds logo. Beheerders hoeven zich uiteraard geen zorgen te maken, want onze motieven en doelstellingen zijn ongewijzigd!”

Gelijk met de wijziging van de naam is ook de nieuwe website gepubliceerd. De website heeft veel nieuwe  informatie en heeft onder andere een inlogpagina voor leden. Hierdoor kunnen leden van de BVVB bij exclusieve informatie, zoals collectiviteitskortingen van met zorg gekozen leveranciers, maar ook bij ondersteunende workflows en informatie. De website is te vinden op www.bvvb.nl.

De BVVB is volop in beweging. Zo organiseert de BVVB op donderdag 12 september 2013 haar tweede Regionale Bijeenkomst VvE Beheerders. Het onderwerp van deze bijeenkomst luidt ‘Verzekeringen specifiek gericht op Vereniging van Eigenaren’. Zowel leden als niet leden zijn welkom. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

De BVVB is een brancheorganisatie dat opkomt voor de belangen van professionele VvE Beheerders. De BVVB richt zich met name op kwaliteit van VvE beheer (door bijeenkomsten en cursussen), ondersteuning (met werkwijzen en collectiviteitskortingen), kwaliteitsgaranties (waaronder gedragsregels en een keurmerk) en als aanspreekpunt voor derden (overheid, gemeenten, etc).