Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Nieuws

Totaal VvE Beheer breidt dienstverlening uit met Assurantiën en aanmelding AFM

Met trots informeren wij iedereen dat Totaal VvE Beheer B.V. landelijk bij de eerste VvE beheerders behoort, welke vallen onder een AFM vergunning. Wij zijn nu aangemeld bij de Autoriteit Financiele Markten (AFM) als aangesloten instelling onder de collectieve vergunning van Rivez Assurantien & Risicobeheer met vergunningsnummer 12004748. Dit is een onafhankelijke partij in verzekeringen.

Tot 1 januari 2013 konden VvE beheerders, ongeacht het al dan niet hebben van een vergunning, bemiddelen in verzekeringen voor VvE’s onder hun beheer. Hieronder valt bijvoorbeeld het aanvragen van verzekeringsoffertes. Echter, ook het aanmelden van schadegevallen bij uw opstalverzekering door de VvE beheerder wordt al gezien als bemiddeling. Hieraan zijn nu strenge eisen verbonden. Om hier aan te voldoen en om u als VvE beter van dienst te zijn m.b.t. het indienen, snel afhandelen met de verzekeraar van schadegevallen en opvragen van offertes, hebben wij ervoor gekozen te gaan werken onder de vergunning van een onafhankelijke partij in verzekeringen.

Door te gaan werken als een aangesloten instelling, vallende onder de vergunning van de AFM, kunnen wij onze klanten ook in de toekomst gedegen terzijde blijven staan bij alle verzekeringskwesties en deze nog sneller afhandelen.

Heeft u vragen over deze nieuwe dienstverlening, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via 020-2621887 of [email protected]

Voor meer informatie www.totaalvvebeheer.nl

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.