Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Geen categorie

Rentokil lanceert nieuw ongedierterapportage en -analyse systeem

Rentokil heeft een nieuw online rapportagesysteem voor ongediertebestrijding en -preventie ontwikkeld. Het nieuwe rapportagesysteem heet myRentokil en is de opvolger van PestNetOnline. myRentokil geeft organisaties een online overzicht van inspecties, advies en maatregelen. Helder, overzichtelijk en volledig. myRentokil laat in één opslag zien of er ongedierteactiviteit is geconstateerd, welke risicopunten er zijn en welke maatregelen Rentokil adviseert of al genomen heeft.

Nicole van Veldhuizen, marketing Director Rentokil Benelux vertelt: “myRentokil is samen met onze klanten ontwikkeld. Door middel van 1-op-1 gebruikersinterviews en online-onderzoek zijn we erachter gekomen wat onze klanten belangrijk vinden in de online rapportage. Alle feedback is meegenomen in de ontwikkeling van myRentokil.” myRentokil is eenvoudig te bedienen, heeft een moderne vormgeving en biedt snel inzicht in de huidige situatie en de bevindingen uit het verleden. Ook zijn er meerdere rapportage- en analysemogelijkheden en kan de gebruiker teksten toevoegen aan de grafieken en trendanalyse. Van Veldhuizen vervolgt: “Meer dan 5.400 bedrijven in de food en non-food maakten al gebruik van PestNetOnline. Met myRentokil, hopen we dit aantal flink te laten stijgen.”

Met één muisklik staat het volledige en actuele overzicht van de ongediertepreventie op het scherm. Auditors en afnemers zien in één oogopslag dat de ongediertepreventie en -bestrijding grondig aangepakt wordt. Ook de eigen organisatie heeft voordeel bij myRentokil, interne afdelingen en facilitaire partners kunnen inzicht krijgen in de aanbevelingen en de uit te voeren werkzaamheden. Zo worden onhygiënische en onveilige situaties voorkomen.

De voordelen van myRentokil
– Altijd online toegang tot alle informatie betreffende ongediertepreventie en -bestrijding
– Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk navigeren
– Alle informatie over ongedierteactiviteiten beschikbaar, ook uit het verleden
– Volledig inzicht in alle bezoeken en aanbevelingen van de Rentokil servicemedewerker
– myRentokil voldoet aan de vereisten van auditors
– Duidelijke trendanalyses en rapporten van ongedierte-activiteiten, aanbevelingen en preparaat-verbruik

ACHTERGRONDINFORMATIE

Rentokil Pest Control, opgericht in 1927, is de specialist in de preventie, inspectie en bestrijding van ongedierte in en rond (bedrijfs)gebouwen en bij particulieren thuis. Tevens verzorgt Rentokil Pest Control het uitvoeren van inspecties en de rapportage over hygiëne, stapeling, huishouding en bouwkundige omstandigheden. Uitgangspunten zijn afnemerseisen, wettelijke eisen, HACCP-systemen en hygiënecodes. Het bedrijf heeft vijf regiokantoren en circa 300 medewerkers

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.