Buren ondernemen actie tegen de VvE van Justin Bieber

De buren van Justin Bieber willen de vereniging van eigenaren(VvE) dwingen actie te ondernemen tegen de overlast die hij veroorzaakt, door geen huur te betalen tot de zanger streng wordt toegesproken over zijn gedrag.

Dat meldt TMZ. De buren hebben al meerdere malen geklaagd over het gedrag van de zanger, maar de vereniging van huiseigenaren doet te weinig vinden ze. Volgens de buren moet Bieber nog eens goed gewezen worden op de regels die in de buurt gelden. Bronnen melden dat de Canadese tienerster geluidoverlast veroorzaakt en roekeloos rijdt.

Bieber zorgt al langere tijd voor veel onrust in zijn buurt. Vorige maand belden een aantal buren de politie, omdat hij hard door de buurt reed terwijl er kinderen op straat speelden. Eind maart ging hij bijna met een buurman op de vuist, nadat die had geklaagd over geluidsoverlast door de Ferrari van de 19-jarige zanger.

Bron: Nu.nl