Yver voor derde keer op rij SKW-gecertificeerd

De klanten van Yver hebben zo een objectieve garantie van kwaliteit.

Yver heeft voor de derde keer op rij het procescertificaat “Beheerders Vereniging van Eigenaars” ontvangen van Samen Kwaliteit Waarborgen (SKW).  Hiermee voldoet Yver aan de strenge kwaliteitsnormen die ervoor zorgen dat de totale “huishouding” van VvE’s op orde is en blijft. De klanten van Yver hebben zo een objectieve garantie van kwaliteit.

Sinds 2011 is Yver de trotse eigenaar van het certificaat ”Beheerder Verenigingen van Eigenaars”. Dit certificaat waarborgt dat eigenaren te maken hebben met een goede en kwalitatief hoogstaande VvE-beheerorganisatie. Om het certificaat te behouden is Yver jaarlijks onderhevig aan een uitgebreid herhalingsonderzoek om zo de kwaliteit van de beheerder van VvE’s permanent te bewaken.

Eisen voor certificering

SKW ontwikkelt en verstrekt certificaten voor de sectoren bouwen, wonen, zorg en lokale overheid om de kwaliteitszorg te bevorderen. Om het procescertificaat “Beheerders Vereniging van Eigenaars” te behalen moet Yver onder andere voldoen aan het correct naleven van de splitsingsakte en worden er eisen gesteld aan het financiële en technische beheer. Daarnaast is Yver “doorgelicht”. Zo wordt gekeken naar de onafhankelijkheid van het beheerkantoor, de opleidingskwalificaties en ervaring van het personeel en de aanwezigheid van een jaarplan gericht op interne kwaliteitscontrole.

Brede dienstverlening

Yver biedt met een enthousiast team van VvE-beheer ondersteuning aan ruim 600 Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in het werkgebied van Ymere. Deze appartementencomplexen bestaan uit woningen, bedrijfsruimten, parkeergarages en -terreinen, bergingen en combinaties daarvan. Yver helpt VvE’s met een brede dienstverlening. Het betreft zaken als het functioneren van de vereniging in bestuurlijke zin, het onderhoud van het gebouw, zowel het dagelijks onderhoud als het planmatig onderhoud, financiering van de benodigde middelen en een basiskwaliteit voor het pand.

Meer informatie op de website van SKW: www.skw-certificatie.nl