VvE-balie open in het stadhuis

Vanaf nu kan iedereen die informatie wil over alle zaken rondom een Vereniging van Eigenaren (VvE) terecht bij een speciaal loket. Deze VvE-balie is te vinden bij het Haags Informatie Centrum in het Atrium van het stadhuis aan het Spui. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Bezoekers kunnen er terecht met vragen over hun rechten en plichten als eigenaar van een appartement. Maar ook voor advies over het organiseren van onderhoud en het energiezuinig maken van uw woning. De hulp en het advies van de medewerkers van de VvE-balie is gratis.

De VvE-balie geeft elke Vereniging van Eigenaren (VvE) advies op maat. Soms is een telefonisch advies voldoende om de VvE op weg te helpen. Als er meer aan de hand is, dan kan de balie op verzoek van de eigenaren de hele VvE uitnodigen om uitgebreid te praten over de hulp voor uw VvE. Samen met een adviseur van de gemeente maken de leden dan onderling afspraken over het bestuur en het onderhoud aan hun pand. Ook kan er hulp geboden worden bij het oplossen van meningsverschillen en conflicten.
Voor meer informatie 070 3533281 of www.vvebalie.nl.