VvE Centraal lanceert dé nieuwsdienst over en voor Verenigingen van Eigenaars.

VvE Centraal Nieuws

Uit recent onderzoek onder de abonnees van VvE Centraal blijkt dat er een grote behoefte is aan een specifieke nieuwsdienst die zich puur richt op de distributie van nieuwsberichten gerelateerd aan verenigingen van eigenaars. Nieuws over een productlancering, een evenement of nieuws van de overheid is ondanks internet erg versnipperd en voor de grote groep van appartementseigenaren, beheerders of professionele dienstverleners lastig te verkrijgen.

Met de lancering van dé nieuwsdienst over en voor Verenigingen van Eigenaars vult VvE Centraal deze behoefte in en is het behalen van de doelstelling om de centrale plek binnen de VvE wereld te creëren een grote stap dichter bij gekomen. Met de nieuwsdienst zorgt VvE Centraal ervoor dat nieuws  voor en over VvE’s op een plek verzameld wordt en daadwerkelijk bij de haar doelgroep van appartementseigenaren, beheerders, bestuurders en professionele dienstverleners terecht komt.

Een abonnement op de nieuwsdienst van VvE Centraal is gratis voor alle appartementseigenaren, bestuurders en professionele dienstverleners. Het nieuws wordt wekelijks overzichtelijk per mail aan alle abonnees verzonden. Tot eind april kunnen alle bij VvE Centraal aangesloten VvE Dienstverleners gratis nieuwsberichten aanmelden.

U kunt zich hier abonneren op de VvE Centraal Nieuwsdienst en de eerste nieuwsberichten lezen.
U kunt hier nieuws aanmelden voor de VvE Centraal Nieuwsdienst
U kunt hier meer informatie vinden over VvE Dienstverleners.

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

1 Reactie