Energiebesparing

Info-avond zonnepanelen voor VvE’s

Overwegen jij en je VvE zonnepanelen, maar willen jullie eerst van de hoed en de rand weten?

Op maandag 22 april organiseren wij in Stadsdeelkantoor Zuid een info-avond over zonnestroom op gedeelde daken – speciaal voor VvE-leden.

In een korte presentatie leggen Jim Wiese en Christiaan Brester je het hoe en waarom van zonnepanelen en Herman de Zonnestroomverdeler uit. In het bijzonder gaan ze in op de technische, juridische en duurzame aspecten van zonnestroom via gedeelde daken. Hierna kan je je eigen casus inbrengen, zodat je precies weet hoe winstgevend zonnepanelen voor jouw VvE zijn.

19.30 – 19.45 Inloop
19.45 – 20.15 Presentatie: Zonnestroom voor VvE’s
20.15 – 21.00 Bespreking van jouw casus

Voor wie? VvE-leden met interesse in zonnepanelen
Wanneer? Maandag 22 april van 19.30 tot 21.00
Waar? Stadsdeelkantoor Zuid (zaal 2), Kennedylaan 923, Amsterdam

Meld je aan via [email protected] of 020 – 618 37 94. En neem je buren vooral mee. Want samen profiteer je meer!