VvE Beheer

Bijeenkomst VvE Beheerders door BBVvE

BBVVE organiseert in de tweede helft van juni haar eerste Bijeenkomst VvE Beheerders. Tijdens deze bijeenkomst, waarbij ook een gastspreker aanwezig zal zijn, praten VvE beheerders met elkaar om ideeen op te doen en problemen in het vak bespreekbaar te maken.

Er zijn reeds 3 bijeenkomsten geweest in Almere. Deze bijeenkomsten waren georganiseerd door Elektra Peponis. Na deze succesvolle bijeenkomsten hebben Elektra Peponis en BBVvE de handen ineen geslagen om de bijeenkomsten vanaf nu samen te organiseren. De bijeenkomsten zullen elke keer in het teken staan van een thema. Ook zal er elke keer een gastspreker uitgenodigd worden.

De toegang voor deze bijeenkomsten is gratis. Elke VvE beheerder is welkom. Je hoeft dus niet persé lid te zijn van BBVvE. Zodra de exact datum en agenda bekend zijn, dan zullen wij dit zsm mogelijk bekend maken.

Over de BBVvE

In Nederland zijn circa 120.000 Verenigingen van Eigenaren en zo’n 500 beheerders. Onder deze beheerders is een grote behoefte naar een actieve en kwalitatieve brancheverenging.
Al luisterend naar deze behoefte is in 2012 de Branchevereniging Beheerders Vereniging van Eigenaren opgericht, afgekort BBVvE.

BBVvE richt zich met name op de volgende aandachtspunten om haar leden bij te staan.
– Kwaliteit van beheer van VvE’s
– Ondersteuning van beheerders
– Garanties van kwaliteit.