Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

GeschillenVvE Beheer

VGM NL: Geschillencommissie VvE Management live!

VGM NL: Geschillencommissie VvE Management live!anaf 1 april is de Geschillencommissie VvE management, die in opdracht van VGM NL is ondergebracht bij SGB (Geschillencommissie Beroep Bedrijf te Den Haag) operationeel. Bij conflicten kan een VvE bestuur de Geschillencommissie VvE Management inschakelen.

Zowel VvE Managers die zijn aangesloten bij VGM NL, als niet georganiseerde VvE Managers kunnen zich aansluiten bij de Geschillencommissie VvE Management. Een VvE Manager biedt VvE Besturen door deelname aan de Geschillencommissie VvE Management de keuze een geschil aan de Geschillencommissie VvE Management voor te leggen óf naar de rechter te gaan. VvE Managers (aangesloten bij de Geschillencommissie VvE Management) bieden VvE besturen hiermee een zeer waardevol kwaliteitsinstrument.

Registratie bij de Geschillencommissie VvE Management is open voor alle VvE Managers in Nederland. VGM NL leden hebben echter een aanzienlijk financieel voordeel t.o.v. niet aangesloten VvE Management organisatie’s. VvE Management organisatie’s die zich na 1 april 2013 bij VGM NL aansluiten, melden zich ook aan voor de SGB.


Over VGM NL

Sinds de oprichting in januari 2009 hebben ruim 95 vastgoedmanagement-organisaties (met in totaal 2600 medewerkers) zich in VGM NL verenigd. Tot de leden van VGM NL behoren zowel grote (internationale) vastgoedmanagement-organisaties als middelgrote en kleine. Deze leden managen, in opdracht van eigenaren, zowel commercieel onroerend goed als woningen en VvE’s. VvE Managers aangesloten bij VGM NL managen ongeveer 44% van de appartementsrechten in Nederland. Alle leden voldoen aan belangrijke criteria op het gebied van deskundigheid, ervaring en professionaliteit en hebben de gedragscode van VGM NL ondertekend.

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Gerelateerde artikelen
  Nieuws

  Pascal Elshof en Willemijn Brand in bestuur VGM NL

  Nieuws

  Nieuw bestuurslid VGM

  Nieuws

  Formele vrijstelling Wtt vergunningsplicht voor VvE beheerders een feit

  Nieuws

  VGM NL start meldpunt knelpunten Warmtewet

  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.