VvE Top 5 van 2012

VvE Centraal top 5 2012

Het nieuwe verenigingsjaar voor Verenigingen van Eigenaars is aangebroken en traditioneel wordt er dan bekeken hoe het afgelopen jaar is bevallen. Voor VvE Centraal als oudste en onafhankelijke blog doe ik dat natuurlijk ook. Er wordt een eind afrekening gemaakt en wordt een overzicht gemaakt van wat er allemaal gepland staat voor het komende jaar.

Ik heb gekeken naar wat er bereikt is waar ik aandacht aan ga besteden. Op basis van de reacties die ik gekregen heb in het afgelopen jaar heb ik bepaald welke onderwerpen extra aandacht krijgen. Ook is het dan tijd om lijstjes te maken waarin je het beste van het afgelopen jaar laat zien.

In dit bericht zal ik de top 5 artikelen, downloads en bezoekers plaatsen behandelen van 2012.

De vijf best gelezen artikelen van 2012 zijn:

1. Servicekosten hoe zit dat nu precies
  2. Een Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP) voor uw VvE?
  3. Wanneer is een besluit van de VvE rechtsgeldig?
  4. Vergoeding van vrijwillig werk binnen een VvE.
  5. Kascommissie van de VvE, altijd doen.

De vijf meest gedownloade documenten van 2012 zijn:

1. Modelreglement bij splitsing 2006
  2. Voorbeeld ingebrekestelling
  3. Voorbeeld gebruikersverklaring
  4. Voorbeeld agenda vergadering VvE
  5. Functiebeschrijving bestuur VvE – Voorzitter bestuur

De top 5 plaatsen in Nederland van 2012 zijn:

1. Amsterdam
  2. Den Haag
  3. Rotterdam
  4. Utrecht
  5. Arnhem

VvE Centraal had niet zonder haar lezers, auteurs en de VvE dienstverleners kunnen bestaan.

Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!