BoekenFinancieelLanceringVvE Zaken

Primeur: Financiën van de VvE

Financiën van de VvE

Financiën van de VvEMet trots willen we iedereen vertellen dat we de primeur hebben. VvE Centraal is de eerste die het boek “Financiën van de VvE” mag aankondigen. Op verzoek van velen heeft drs Maarten den Ouden, de schrijver van het boek Kascommissie voor Vereniging van Eigenaars een boek geschreven wat volledig ingaat op de financiën van de VvE. Het is een gids voor bestuurders en appartement eigenaren.

En het mooiste is we mogen het eerste exemplaar verloten onder alle abonnees van de VvE Centraal nieuwsbrief.

Wil je kans maken schrijf je hier dan direct in! Registreer je nu voor de VvE Centraal Nieuwsbrief

Korte en makkelijk leesbare teksten voor elke VvE-bestuurder en voor elk appartement eigenaar die geïnteresseerd is in het financiële reilen en zeilen van de Vereniging van Eigenaars.

Concrete tips om geld voor uw VvE te besparen en om fraude en financiële missers te voorkomen. Met uiteraard een heldere uitleg van de wettelijke voorschriften en de regels uit het modelreglementen over onder andere de jaarrekening, de reserve groot onderhoud en de incassoprocedure. Wie na het lezen van het boek toch nog vragen heeft kan gebruik maken van de gratis vraagbaak.

Het is het eerste boek over  de VvE-financiën.

Ga naar de Kascommissiegids voor Vereniging van Eigenaars op de webshop van VvE Centraal