Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

VvE CentraalDienstverlenerVvE Zaken

Met iedere beoordeling wordt uw VvE beter geholpen

De kans is groot dat u voor iedere belangrijke beslissing anderen raadpleegt. Afhankelijk van het risico van de beslissing is het erg logisch en verstandig om meerdere mensen naar hun ervaring te informeren en wellicht ook om te vragen wie zij als juiste partij zouden adviseren. In het verleden was dat de buurman, een vriend of een familielid die zijn beoordeling doorgaf.

Tegenwoordig, door internet en social media is iedereen die buurman vriend of familielid en is het uitwisselen van ervaringen veel gemakkelijker. Het geven van een beoordeling op internet is voor heel veel producten al ingeburgerd. Iedere webwinkel heeft de mogelijkheid om een recensie achter te laten. De kans is groot dat u zelf ook al een keer een recensie heeft afgegeven voor een restaurant, boek of een vakantiebestemming. 46.7% geeft aan op internet een recensie of beoordeling te hebben gegeven.

Voor VvE Dienstverleners was dit nóg niet het geval. Om u en VvE bestuurders te helpen is juist daarom de VvE Dienstverlener Gids in het leven geroepen.

Cijfers over recensies

Hoe belangrijk zijn recensies voor het beïnvloeden van een keuze? Laat ik wat cijfers op een rij zetten over hoe online consumenten aankijken tegen online recensies.

72% van de beslissingen  worden beïnvloed door online beoordelingen.
70% vindt recensies van onbekenden betrouwbaar
69% vindt recensies op internet het meest betrouwbaar
68% vindt dat recensies betrouwbaar zijn wanneer het zowel positieve als minder positieve ervaringen betreft

Negatieve recensies helpen

Een negatieve recensie is niet erg, sterker nog, het wordt ervaren als het compleet maken van het beeld van een dienstverlener. Regelmatig worden de argumenten die bij een negatieve beoordeling worden vermeld door andere lezers niet als negatief ervaren. De interactie tussen de dienstverlener en de recensent helpt bij het vormen van het totaalbeeld van een dienstverlener en de producten of diensten die geleverd worden.

Vind en beoordeel uw VvE dienstverlener!

Met de online VvE Dienstverlener Gids is www.vvecentraal.nl het platform dat mensen gebruiken om een geschikt dienstverlener te vinden. De recensies van de aangesloten dienstverleners maken een belangrijk deel uitmaken van de informatie die we aanbieden.

Onze VvE’ers waarderen een professionele dienstverlener en delen graag hun ervaringen. Onze redactie beoordeelt elke mening en stelt daarbij de vragen:

 • Is dit waardevolle en betrouwbare informatie voor u als bezoekers van vvecentraal.nl?
 • Krijgt u van deze informatie een idee wat u van deze dienstverlener kunt verwachten?

Zo streven we ernaar om de meest betrouwbare en enige onafhankelijke online VvE Dienstverlener Gids van Nederland te blijven.

Wacht niet langer en help andere appartement eigenaren en VvE Bestuurdersmet het geven van uw recensie. Mist u een dienstverlener die u zeker in de lijst van VvE Dienstverlenerd opgenomen wilt zien laat het ons hier weten en wij gaan direct aan de slag.

Wilt u meer lezen over de richtlijnen en de werkwijze die we hebben opgesteld gebruik dan de links die we hebben opgenomen.

Feiten zijn afkomstig van
Bad reviews are good for business van Reevoo
The importance of online customer reviews van digitaladvisor.com
How important are customer reviews van Nuancedmedia.com
Social Commerce Statistics van Bazaarvoice.com

Over de auteur

Deze artikelen zijn door de redactie van VvE Centraal gepubliceerd.
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.