KeurmerkOnderhoudVerbouwen

Lezersvraag: Kwaliteitslabels voor technisch beheer VvE.

Wij hebben een kleine vereniging met 17 leden, in het verleden hebben we mede daarom ervoor gekozen om het beheer (financieel en technisch) zelf te doen. Met name het technische stuk blijkt in de praktijk een uitdaging. Zeker op het gebied van waarmerken, keurmerken of kwaliteit garanties. We missen wat dat betreft diepgaande kennis die een echte technische beheerder wel aan boord heeft.

Ondanks dat, moet het toch mogelijk zijn om met gezond verstand en inzicht in de verschillende keurmerken een juiste keuze uit de aanbieders te malen (eigenaren van “normale” woningen moeten dat immers ook).

Mijn vraag is of er een overzicht is per discipline van dergelijke kwaliteit labels?

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
    Het laatste nieuws wekelijks in je mailbox!

1 Reactie