VvE Centraal

VvE Centraal Sourceboek

Aankondiging VvE Centraal Sourceboek.

VvE Centraal is een informatieve website die zich richt op leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Primair gaat het ons om het gemakkelijk vinden en delen van informatie.

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van de eerste editie van het VvE Centraal Sourceboek wat zich volledig richt op beschikbare software oplossingen voor Verenigingen van Eigenaars in Nederland. VvE Centraal onderstreept het belang van een goede administratie en wil haar bezoekers daarom ondersteunen bij het vinden van de juiste applicatie voor hun vereniging.

Echter door de verscheidenheid aan oplossingen en functionaliteiten binnen de verschillende applicaties is het voor leden een uitdaging om het juiste pakket te kiezen. Een keuze waarbij velen, om die reden, vroegtijdig afhaken. In dit Sourceboek vindt u op een overzichtelijke manier alle aanbieders en per aanbieder treft u een algemene beschrijving per en de functionaliteit die per softwarepakket beschikbaar is .

Om deze reden werkt VvE Centraal aan het samenstellen van de eerste editite van het VvE Centraal Sourceboek. Het Soucebook stelt leden van een VvE in staat inzicht te verkrijgen in de verscheidenheid aan applicaties en de functionele dekking.

We hebben alle bekende aanbieders aangeschreven en hebben de eerste antwoorden op van hen al weer binnen. We willen VvE Future Solution en VVE-Online alvast bedankt voor hun antwoorden.

De publicatie van het Sourceboek staat gepland voor september van dit jaar. Bent u op zoek naar een software oplossing om uw VvE Beheer verder te professionaliseren? Wanneer u op de hoogte wilt blijven schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het VvE Centraal Sourceboek en andere VvE onderwerpen.

Het VvE Centraal Sourceboek wordt mede mogelijk gemaakt door: