Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

VvE Centraal

VvE Centraal Sourceboek

Aankondiging VvE Centraal Sourceboek.

VvE Centraal is een informatieve website die zich richt op leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Primair gaat het ons om het gemakkelijk vinden en delen van informatie.

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van de eerste editie van het VvE Centraal Sourceboek wat zich volledig richt op beschikbare software oplossingen voor Verenigingen van Eigenaars in Nederland. VvE Centraal onderstreept het belang van een goede administratie en wil haar bezoekers daarom ondersteunen bij het vinden van de juiste applicatie voor hun vereniging.

Echter door de verscheidenheid aan oplossingen en functionaliteiten binnen de verschillende applicaties is het voor leden een uitdaging om het juiste pakket te kiezen. Een keuze waarbij velen, om die reden, vroegtijdig afhaken. In dit Sourceboek vindt u op een overzichtelijke manier alle aanbieders en per aanbieder treft u een algemene beschrijving per en de functionaliteit die per softwarepakket beschikbaar is .

VvE Centraal onderstreept het belang van een goede administratie en wil haar bezoekers daarom ondersteunen bij het vinden van de juiste applicatie voor hun vereniging.

Om deze reden werkt VvE Centraal aan het samenstellen van de eerste editite van het VvE Centraal Sourceboek. Het Soucebook stelt leden van een VvE in staat inzicht te verkrijgen in de verscheidenheid aan applicaties en de functionele dekking.

We hebben alle bekende aanbieders aangeschreven en hebben de eerste antwoorden op van hen al weer binnen. We willen VvE Future Solution en VVE-Online alvast bedankt voor hun antwoorden.

De publicatie van het Sourceboek staat gepland voor september van dit jaar. Bent u op zoek naar een software oplossing om uw VvE Beheer verder te professionaliseren? Wanneer u op de hoogte wilt blijven schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het VvE Centraal Sourceboek en andere VvE onderwerpen.

Het VvE Centraal Sourceboek wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Gerelateerde artikelen
ProductinformatieNieuws

Flexibele toegangsverificatie met je mobiel

VvE Rechtspraak - Besluitvorming

Wanneer mag een VvE digitaal stemmen?

VvE BeheerProfessioneel Beheer

VvE bestuur en beheerder niet op een lijn.

VerduurzamingDak

Een retentiedak, wat is het en welke systemen zijn er?

Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.