Op zoek naar kennis van VvE Zaken?

Overige Onderwerpen

Waarom VvE Centraal

Waarom VvE Centraal.

Bij de verkoop van mijn appartement bleek dat het ophoesten van de nodige papieren veel overbodig werk met zich meebracht en ik niet exact wist wat ik kan en mag verwachten van een Vereniging van eigenaren. In mijn zoektocht naar de antwoorden op al mijn vragen ben ik er achter gekomen dat deze goed verstopt liggen op internet. Op deze website kun je alle onderwerpen die van belang zijn terugvinden en mij aan het werk zetten om een antwoord te vinden op die ene prangende vraag.

In mijn zoektocht om te weten waar ik aan toe ben met een vereniging zal ik al mijn bevindingen hier opschrijven en met jullie delen.

Over de auteur

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..
  Kennis van VvE Zaken, direct in je mailbox!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wekelijkse NieuwbriefMeld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  • Afmelden voor de nieuwsbrief is te allen tijde mogelijk.
  Weten hoe het zit met die VvE?Dat kan met onze kennis van VvE Zaken<

  Krijg gratis onze laatste kennis direct als nieuwsbrief in je mailbox.

  Of sluit je aan als lid en krijg toegang tot nog meer kennis om de waarde van je appartement te verhogen.