Eerste Post

De eerste post voor deze blog/site is nu een feit en de eerste stap is gezet om het centrale punt te zijn wat een vereniging van eigenaren aan gaat. De reden dus waarom we gekozen hebben voor VvECentraal. Simpel en duidelijk niet meer en niet minder. Althans dat is de bedoeling.

Het is ons doel om via deze site niet een maar de centrale bron van info te zijn voor eigenlijk alles wat maar iets met een Vereniging van Eigenaren te maken kan hebben. Dit is echter slecht een deel van wat we voor jullie willen zijn. Naast informatie voorziening want er is genoeg te vertellen wat te maken heeft met het reilen en zeilen van een vereniging willen we jullie ook helpen om jullie eigen vereniging beter te laten functioneren.

Zou het niet fantastisch zijn als je alle antwoorden op je vragen en alle andere informatie die hiervoor nodig is op een centrale plek kunt vinden.

Wel dat is dus ons doel. Eerst wilden we er eigenlijk heel erg geheim over doen. Viral campagnes op internet opstarten en met een big bang in een keer onze oplossing introduceren.

Maar ja is het niet leuker jullie op de hoogte te houden wat er allemaal speelt en waar we mee bezig zijn. Om aan mensen zoals julie vragen voor te leggen en te hopen dat we jullie input kunnen gebruiken bij de ontwikkeling van deze website.

We hopen dat jullie ons bestoken met vragen en reageren op de posts die we hier zullen gaan plaatsen.

Het algemene redactie account van VvE Centraal. De redactie van VvE Centraal streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan de kennisverbetering rondom het thema Vereniging van Eigenaars.. VvE Centraal heeft contacten binnen bestuurders, professionele beheerders en dienstverleners voor een VvE in Nederland.. Toch opereert VvE Centraal geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. VvE Centraal is een onafhankelijk en openbaar podium voor alle partijen die geïnteresseerd zijn in de Vereniging van Eigenaars..